Makeup looks

The perfect makeup for blue eyes

IMG_5073 - KopiHej piger ♥ Jeg lagde denne makeup for nogen dage siden, den kan selvfølgelig bæres af alle, men fremhæver specielt blå øjne. Det er de brunlige, gyldne og bronzed farver som står godt sammen med det blå. Det er selvfølgelig den mørke kontrast der gør det, ligesom  at man ligger meget mere mærke til blå øjne hvis håret er helt mørkt fremfor lyst, og omvendt naturligvis.

FullSizeRender FullSizeRender[2]På min hud har jeg brugt en foundation fra Dior – DIORSKIN SCULPT. Derefter har jeg gjort huden mat med en smule pudder fra Nilens Jord, og fremhævet kindben og næse med BARE MINERALS – Faux Tan. På mine øjne har jeg brugt en enkelt øjenskygge fra Urban Decay Paletten i farven BUCK. Udover det har jeg brugt min hvide khol eyeliner fra Gosh, som får dine øjne til at se lidt større ud. Den mascara jeg har på er fra Nilens Jord og hedder EXTENSION MASCARA. Jeg har highlightet over mine kindben og under mine bryn med SOFT AND GENTLE fra MAC. Til sidst påførte jeg en lipliner fra MAC i farven WHIRL, og smurte lidt læbepomade over.

Ha’ en skøn søndag ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Maja at

    Hvor er du bare utrolig smuk, og sikke nogle flotte billeder! :)

    • Svar Emilie at

      Hvor er du sød, tusind tak! det varmer at hører :)

    Skriv en kommentar