Beauty

Beautiful skin / Sår & Ar

yas 031Hej piger. Jeg har fundet det absolut bedste produkt! Kender i det, når man kommer til at pille for meget i sin hud, og ender op med et sår i ansigtet? Og det bare tager flere uger før såret er helet, og huden er fin igen? Jeg købte KIMOVI Aktivt Plaster, som kan bruges til nogle forskellige hudsygdomme, det kan også kommes på et sår for hurtigere heling, hvilket er det jeg har brugt det til. Plastret modvirker kløe og beskytter samtidig det beskadigede område og holder det fugtigt og fri for bakterier. Dermed opnås en naturlig og hurtigere heling. Jeg var lidt skeptisk i starten, men såret heler rent faktisk meget hurtigere. Man skal lade plastret sidde indtil at det selv falder af. Jeg gider dog ikke rende rundt med et plaster i hovedet udenfor, så det højeste jeg har prøvet at lade det sidde er i 10 timer. Du kan læse mere om produktet lige her.

God weekend ♥

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar