My Life

Summer Love

FullSizeRender[2] - Kopi - Kopi2014-05-01 14.01.34FullSizeRender[1]2014-07-21 21.21.19 - KopiJeg sidder bare herhjemme og drømmer på denne grå tirsdag, og glæder mig som et lille barn til at det bliver sommer igen. Ihh hvor jeg dog savner at vågne op til en blå himmel, og solens stråler der varmer min hud. Sommeraftener med vin og grill-hygge på stranden, og selvfølgelig rejser til udlandet!

Jeg elsker at have mit vindue stående på klem, og lytte til regnen falde ned. Alt er bare skønt om sommeren efter min mening ♥

De fleste af billederne er taget i Marokko, fantastisk land! Der er også et par billeder fra Egypten, og Danmark.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Michelle Eckert at

  Hold da helt fast nogle smukke billeder!

  Kig meget gerne forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Svar Emilie at

   mange tak <3

  Skriv en kommentar