Beauty

How To Grow Your Eyebrows ♕

heeej (4) - Kopi

Hej piger ♥

Engang var det på mode at have to streger over øjnene, og det synes jeg også var fantastisk flot, så jeg plukkede løs. Der sidder måske nogen der har lavet den samme fejl og utrolig gerne vil have lidt mere fylde tilbage i brynene, så nu får i lige min lille historie omkring hvad der virkede for mig.

I en lang periode plukkede jeg ’kun’ lige det værste af mine bryn, men det skulle jeg ikke have gjort, for da jeg stoppede med at plukke dem skete der en kæmpe forskel! det så lidt rodet ud i starten, men der kom mange flere hår med tiden, og det blev flottere og flottere. På et tidspunkt stoppede de dog med at vokse, og jeg havde stadig små huller i mine bryn hvor der manglede hår.

Jeg havde selvfølgelig hørt om forskellige sérumer der skulle få øjenbrynene til at vokse, men jeg var lidt skeptisk, både fordi at der var så mange at vælge imellem, men også pga. prisen. Udover det er der stor forskel på hvordan huden tager imod de forskellige produkter.

På den anden side havde jeg ikke andre muligheder end at prøve en serum, da jeg virkelig gerne ville have dem til at blive tykkere. Jeg endte ud med at købe Sérum ALLONGEANT fra Gosh, jeg er stadig ikke sikker på om den kun er beregnet til øjenvipperne, men jeg valgte at bruge den til mine bryn, og efter 3 uger har den hjulpet en hel del! De er stadig langt fra perfekte, men der er kommet mange flere hår.

Jeg har desværre ikke et skarpt billede af mine øjenbryn før jeg begyndte at bruge serum.

Du kan købe Gosh Growth Serum til 210 kr. i Matas.

Rigtig god weekend til jer alle.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Fanny at

  Jeg føler, at dette indlæg er lavet til mig. Jeg har haft det problem med mine øjenbryn i virkelig lang tid, fordi jeg længe har plukket dem for meget – og der er ikke noget værre end tynde, unaturlige øjenbryn.

  • Svar Emilie at

   Ja jeg var også virkelig ked af mine!
   Jeg håber at serumen også virker for dig, hvis du selvføgelig begiver dig ud i at prøve den,
   god weekend :)

  Skriv en kommentar