Beauty, My Life

My Kind Of Sunday

emiily (5)

Hej skønne mennesker ♥

For det meste står mine søndage på ren afslapning, hygge & lidt “hjemmespa” ..

FullSizeRender - KopiJeg elsker neglelakker der er henne i de beige/rosa nuancer, og denne her går jeg mest med for tiden. Den hedder l’oreal color riche rose bagatelle 205, og kan købes til omkring 30 kr. i Matas.

Jeg ordner faktisk stortset mine negle hver dag, men jeg synes lige at den skulle med hæhæ.

IMG_0509Jeg bruger flere forskellige ansigtsmasker bl.a. SASÉ nourishing & firming facial mask, som er en opstrammende ansigtsmaske med grøn te og honning. Den føles rigtig kølende på huden og jeg er ret vild med den!

IMG_0514Mit hår bliver rigtig tørt her om vinteren :(( Derfor varmer jeg engang imellem lidt kokosolie, kommer i håret, og lader det sidde i et par timer. Undgå at komme olien i hovedbunden, da det kan være enormt svært at vaske det ud.

emem 1 (3) - KopiNu står den på Netflix med levende lys, som er noget jeg virkelig elsker.

Jeg håber at i har haft en dejlig søndag :*

// EMILIE BJØRG

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar