Makeup looks

Friday Night. Black Eyes & Nude Lips

foto-5-Kopi-2-Kopi-680x512

Hejsa skønne mennesker ♥

Langt om længe fik jeg lavet noget nyt på min blog, jeg har haft travlt mellem jul og nytår, men der kommer meget mere i det nye år! Jeg vil rigtig gerne lave noget mere med mode, da det er noget jeg elsker ligeså meget som makeup, men det kræver bare et par ekstra hænder, da jeg ikke kan tage billederne selv.

I fredags var jeg ude og spise med min søster på Madklubben Steak, det er helt klart et sted jeg nu vil anbefale! Det var så lækkert, og så er der er en hel del at vælge imellem, man spiser en tre retters menú for kun 300 kr. og så vælger du selv forret, hovedret, tilbehør & sauce, til sidst en dessert. det er ihvertfald ikke sidste gang jeg spiser der.

Når men jeg valgte at lægge denne makeup, jeg synes personligt det er så flot med nude læber og mørke øjne. En ting jeg synes at man skal huske når man lægger makeup er bare at komme lysere farver på læberne når man laver noget vildt på sine øjne, og omvendt selvfølgelig, da det hurtigt kan blive for meget.

Øjenskygge: Urban Decay CREEP & VIRGIN.  Læbestift: Nilens Jord • Nr. 738. Lipgloss: Dior • LIP MAXIMIZER. Highlighter: MAC • SOFT AND GENTLE. Mascara: Estee lauder • DOUBLE WEAR (Zero-Smudge Lengthening Mascara)

Godt Nytår ♥

// EMILIE BJØRG

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Jetta Mcmillian at

    You need to take part in a contest for one of the finest blogs on the net. I am going to recommend this blog!

  • Skriv en kommentar